Menu Close

BENDRUOMENĖS ŠVENTĖ

„Šeima yra vienintelė tikra sąskaita banke. Jei nepamiršit kasdien jos papildyti meile, švelnumu, ištikimybe ir pasiaukojimu, tai užaugs stebuklingos palūkanos” – B. Ferrero.

Gegužė – gražiausias metų mėnuo, žydėjimo ir naujos gyvybės pradžios metas, nebe reikalo vadinamas šeimos mėnesiu. Alytaus lopšelis – darželis ,,Girinukas” paminėjo Tarptautinę šeimos dieną ir Dzūkijos (Dainavos) metus, kartu su visa bendruomene. Darželio salėje vyko edukacija ,,Iš kur atsiranda medus?”. Edukaciją vedė mokytoja Edita Patinskienė, kuri atvyko kartu su savo bitutėmis. Edukacijos tęsinys vyko lauke prie avilio. Tėveliai su vaikais stebėjo bitučių gyvenimą stikliniame avilyje, ieškojo bitės – motinėlės. Po edukacijos renginys persikėlė į darželio vidinį kiemelį. Sveikinimo žodį tarė Ulonų seniūnijos seniūnaitis, Alytaus miesto tarybos narys Petras Sabaitis ir darželio direktorė Rasa Naujalienė. Vyko šeimų piknikas, burbulų fiesta. Šventės dalyviai šoko ir dainavo, žaidė lietuvių liaudies žaidimus su  Alytaus kultūros centro folkloro ansambliu ,,Žvangucis”, vadovė Jūratė Fedaravičienė.

Dėkojame gausiai dalyvavusioms šeimoms, edukacijos vedėjai už įdomų ir žaismingą, bitučių gyvenimo pristatymą. Ulonų seniūnijos seniūnaičiui už apsilankymą ir sveikatinimą skatinančią dovanėlę. Nuoširdi padėka visam folkloro ansambliui ,,Žvangucis“ ir jo vadovei.

                                               Administracija

Skip to content